Děti MISTŘI ČECH

01.05.2011 22:00

Dne 1. května proběhlo zemské kolo special couple dance v kategorii children. Kolínská mláďata získala titul MISTRŮ ČECH, nádherný zlatý pohár, medaile a krásné ceny. Vítězství bylo o to nečekanější, že náš tým byl nejmladší, tanečně a soutěžně zatím nezkušený a soupeři silní. Soutěžili s námi Nýřany (předlonští vícemistři světa) s živou choreografií a prostorově velkými kostýmy a TaPŠ Ilma, což je škola, která se tradičně úspěšně účastní světových tanečních šampionátů. (Jsou to loňští a teď pozor - MISTŘI SVĚTA!!!))) s velkou výpravou, kostýmy a nábojem. Soupeři byli skvělí - ale naše děti předvedly svůj životní výkon. Ale o to těžší bude na MČR tuto pozici obhájit. Oba týmy nečekali soupeře a nyní určitě zostří a přidají tréninky, aby malým Kolíňákům ukázali záda... :-) Takže stejně jako my jsme rádi za kvalitní soupeře, i trenéři Ilmy a Nýřan využijí naše děti jako motivaci pro své týmy. K dnešními vítězství moc a moc gratulujeme a slibujeme, že na vás budeme ještě mnohem tvrdší! :-)

 

Poděkování patří i hojnému fanouškovskému zázemí - všem maminkám a tatínkům, kteří děti podpořili a také celému vozovému parku. (Ti, kdo chtějí proplatit benzín, ať se zastaví za vedením klubu, ostatním moc děkujeme, každá kačka se teď hodí :-) )

 

 

Taneční tým TŘESKY PLESKY:

Standa Bělka + Simonka Dejmková, Kuba Navrátil + Lucka Červinková, Víťa Ulrich + Anička Hamannová, Ondra Kučera + Martina Ulrichová, Lukáš Hubst + Sophie Machová, Filip Šimůnek + Martina Kamenická, Vojta Cyrani + Adélka Bukačová, Adam Beneš + Terezka Šmídová, Pavel Mandlík + Kačka Holubová, Lukáš Dittrich + Valča Matějková

 

Výsledky soutěže:

Junior Nýřany (Jablíčko) 2 3 3 3 3

CrossDance (Třesky Plesky) 1 1 1 2 1

TaPŠ ILMA (Russian Story) 3 2 2 1 2

 

Příjezd byl tak akorát - musíme příště počítat s urychlením i o 2 hodiny :-), ale aspoň se děti nestihly ztratit, unavit nebo přejíst cukrové vaty. Oblékání a přípravy byly bez problémů - je bezva, že se už malé holky učí samy líčit, klukům s česáním hodně pomohl Pája :-) A chválíme i za rozcvičení, na tohle si zvykněte, holky i kluci, pak budou výsledky jako dneska...:-) Chyby, rady a doporučení poroty si rozeberem na tréninku, větší změny nás budou ale čekat až po Žďáru.

Diskusní téma: Děti MISTŘI ČECH

Datum: 02.05.2011

Vložil: Nemčokovi

Titulek: Gratulace !

Je to nádhera, jen tak dál děti a trenéři ! Moc gratulujeme !! Máme z Vás radost !!

Přidat nový příspěvek