Nejhezčí holky z Polabí jsou opět z CrossDance

13.05.2012 17:00

Během finálového večera MISS Polabí 2012 se představila spousta sympatických a šikovných holek jak v mladší, tak ve starší kategorii. CrossDance tam měl několik želízek v ohni - v mladší kategorii Natálku Romportlovou, Lucku Červinkovou a Oldřišku Neumannovou. Ve starší kategorii Adélku Plašilovou a Nellu Čmejrkovou.

Večerem provázel Alexandr Hemala a loňská vítězka Sophie Machová se svým tanečním partnerem Lukášem Hubstem. Během večera zatančila i loňská vítězka starší kategorie Anička Ryšánková s Jirkou Váchou.

Slečny mluvily s moderátory, odpovídaly na jejich dotazy, prošly se po divadleních prknech během módní přehlídky a ukázaly svůj talent ve volné disciplíně.

Natálka zatančila se svým tanečním partnerem Vojtou část z formace Bang, Bang proloženou akrobatickými prvky, Lucka se Sophií a Adélkou ukázaly část choreografie Čarodějky a Oldřiška se představila se svým připravovaným sólem Divoká kočka. Adélka ukázala svůj komediální talent v duetu s Anitou (Cirkus) a Nella zatančila ukázky LA s Kubou Novotným.

 

Mladší kategorie:

MISS Polabí 2012: Oldřiška Neumannová

MISS sympatie: Oldřiška Neumannová

Starší kategorie:

MISS Polabí 2012: Nella Čmejrková

II. VÍCEMISS Polabí: Adéla Plašilová

MISS sympatie: Adéla Plašilová

 

Holkám moc gratulujeme a jsme na ně pyšní - ale jak jsme už říkali, nám se stejně nejvíc líbí zpocené po tvrdém tréninku .-)